Sommarjobb

Strandstugan3

Sommarjobb på Nora Glass

Varje vår anställer vi ca 40 personer – mestadels ungdomar mellan 14 och 20 år – till NoraGlass, Kafé Strandstugan och våffelstugan Selma G. Många medarbetare är återkommande år från år men det finns alltid plats för några nya. Arbetsuppgifterna är varierande och du får vara beredd på att hugga i med allt som förekommer på våra tre arbetsplatser: glassförsäljning, kassa, servering, bageri, kallskänk, våffelgräddning, disk, städning, tvätt m m.

Vi arbetar efter ett schema där de flesta arbetstimmarna ligger under högsäsongen från midsommar till andra helgen i augusti, men även helger på försommaren och tidig höst.

Om du är intresserad av ett jobb hos oss sommaren 2019 vill vi att du skriver till oss på info@noraglass.se och berättar om dig själv (t ex var du bor, vilken skola du går i, fritidsintressen, om du jobbat förut eller har andra erfarenheter som kan vara intressanta för oss). Skriv också var du helst skulle vilja arbeta och gärna referenser, om du har några sådana. Vi vill ha din ansökan senast 20 februari.

Vi hörs!