Om NoraGlass

noraglass

Tidernas godaste glass

Nora Glassfabrik AB ägs och drivs sedan 2008 av Anders och Lena Kadesjö samt Maria Björklund. Företaget har anor från 1923 och mer om tidigare ägare och hur allting började kan du läsa under länken Historien här intill.

Verksamheten omfattar glasstillverkningen i den egna fabriken mitt i centrala Nora samt försäljningen på Glasstorget, Kafé Strandstugan med eget hembageri samt våffelstugan Selma G. Det som kännetecknar NoraGlass är att den är dagsfärsk, alltså alltid tillverkad samma dag som du äter den. Och det som är färskt smakar allra bäst! Samma princip gäller för vårt hembakade kaffebröd på Kafé Strandstugan och våra våfflor på Selma G. Färskt och hemlagat är godare, helt enkelt.

Vi har nästan uteslutande öppet under sommarhalvåret och har då ett 40-tal säsongsanställda medarbetare, mestadels skolungdom från trakten.

Vi som driver Nora Glassfabrik idag värnar om traditionen och vill att varje besökare ska få njuta en glass som är precis så färsk, och så god, som NoraGlassen alltid har varit.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer. Telefonnummer och mailadresser finner du under länken Kontakt här intill.