Sommarbagare på Kafé Strandstugan

Sommarbagare sökes till Strandstugan i Nora

Vi söker dig som är, eller är på väg att bli, färdigutbildad bagare. Eller dig som har stor erfarenhet och talang för att baka.

På Kafé Strandstugan har det serverats kaffe med hembakat sedan 1946, alltså varje sommar i 78 år! På menyn finns kaffe med dopp, lättare luncher och goda glassar. Du behöver kunna baka goda och fina bullar, mjuka kakor, småkakor samt matbröd till våra smörgåsar.

Arbetet är självständigt eftersom du arbetar ensam i bageriet de flesta mornar. Arbetet varierar med vädret, vissa dagar är det väldigt lugnt andra dagar hög stress. Förutom att baka förbereder du luncherna med saker som röror, sallader, skär upp ingredienser och blandar såser. Under dagen tillreder du mackor, sallader och fika vid beställning från kund. Övriga arbetsuppgifter som hör till ett kafé förekommer också.

På Strandstugan arbetar ett ungt och glatt gäng på ca 15 personer. De flesta har ett par-tre års erfarenhet från tidigare somrar. Vi arbetar som ett lag och alla hjälps åt. Det är viktigt för oss att du tycker om människor, prata med kunder och kollegor och hjälpa till att ge gästen en trevlig fikastund.

Du bör vara minst 17 år, bo i Nora eller i närheten och kunna jobba hela sommaren förutom ca en veckas semester om du så önskar. Timlön efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till info@noraglass.se. Ange att det är bagare du vill jobba som. Bifoga gärna kontaktuppgifter till referenser. Vi vill ha din ansökan senast 29 februari.